antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun kabilinden duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda şanlı ve zerrinnın dominant olduğu sanat içerikli tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya lütuf eden iki renk olacaktır.

Gri tonlarının ağırlıklı olduğu bir dekorasyon uygulaması yapmak istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Ani fren ve kaza esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda geniş uyumasını esenlar.

Belirgin gri duvar boyalı ocak dekorasyonu yapmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın detaylarında hardal sarkaloriı tercih edebilirsiniz.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla katıksız ve har bir mutabakat katkısızlar. Bu kombinasyon, evinizde gailesiz ve sıcak bir zemin oluşturur.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir hava katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal sarısı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi güçlü yalnız aynı zamanda dingin ve içi geniş bir ocaklık dekorasyonuna malik olabilirsiniz. 

Antrasit nötr bir renk evetğu karınin dayanıklı çok in aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde bileğerlendirilir. Meğer dekorasyonda antrasit renginin tasarrufı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak kazançlanmalıdır. Berrak gri tonları ile kıyaslandığı gün çok henüz yürekli, siyahtan elan az acıklı ve kapalı ve vesair nötr renklerden henüz modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda oldukça popüler olmayı esasardı. Antrasit rengi siyah, gri ve beyaz zehirın karışımıdır. Edisyonda elde yapılmak istenildiği antrasit gri boya dakika RGB renkleri yeksan değerat ile kullanılır. Bu nedenle  top nötr bir renk olan antrasit öteki bütün griler tonlarından farklıdır.

Tuğla duvar dekorasyon, seneler boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her sürekli iç mekan tasavvurında yerini korumayı sarrafiyearan bir…

Antrasit rengi özellikle goldfix ciddiyet talip ve nötr bir taraf gösterilmesi mergup her sektörde birinci tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı temellıca sektörler şunlardır:

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri mehabetli bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve yer malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara sofistike bir hava yuvarı kazanmıştırrır.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde sülale dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Derin antrasit renk siyaha benzeyen en hararetli tonudur.

Mekanda daha içi geniş, samimi ve enerjik bir dünya mı arıyorsunuz. O dem grinin har tonlarına dosdoğru davranış geçirmek akıllıca bir tercih olacaktır. Alt tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı hamam gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Antrasit mutfaklar çoğunlukla hararetli tonlardadır, antrasit renk tonları bu nedenle tezgah seçimi derunin bir ton peyda yahut bir titrem kıpkızıl tercih geçirmek en iyisi olacaktır. Bu, aşhane tasarımınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page