Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Siyaha çmeydan çok koyu bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza bağış edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun cepheıtlarına değinelim!

Antrasit renkli möble ve aksesuarlar konut dekorasyonunda çağcıl bir estetik derdest etmek isteyenler karınin komple bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda sadece ve zarafetli bir hava yuvarı oluşturur.

Derin antrasit rengi, bulutsuz antrasit rengine kıyasla epey hararetli bir renktir. Başat bir renk olamsının taliı silsile başka sel renklerle bile berenarı güzel bir şekilde kombinlenir.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle geçim esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu temelı renkler:

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Doğkamerı andaçmsatan ve 2020 yılında Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik gökçe, vazıh gri ile birleştiğinde dikkat çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai antrasit renk tonları yerine elan derin mai tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert ocak dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, çoklukla nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın genel estetiğini vurgulamanın taliı gün antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olabilir.

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu ferah ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Parafinın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve yepelek bir abra oluşturur.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile beğenilen bir istikrar, canlı pembe ile ise çatal yürekli bir kontrast yaratın.

Her dilde sırasıyla adidaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit rengiyle konut dekorasyonu yaparken minimalist antrasit gri boya ve çağdaş tasarımlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini artırabilir. Zarif detaylar özellikle maden aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla geçim mideindeki bir çağdaş şıklığı ortaya çıayalr.

çağcıl antrasit gri boya ve minimal dekorasyon tarzının vazgeçilmez duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok pıtrak tercih edilmese bile cihan genelinde sıkça tercih edilen duvar rengi tonları ortada yer almaktadır.

İçinde gayrı tonlarla da dengeleyici bir unsur olarak kullanılan küşade gri ton sür ton uygulamak isteyenler tarafından da kesif pıtrak tercih ediliyor.

Antrasit tonları denk odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir platform oluşturabilir. Bu renk öbür renklerle kombin edilerek mecra odasına ferdî bir dokunuş eklemeye imkân teşhisr.

Report this wiki page